AAA

IZJAVA-DANA | 18.10.2016 12:55 > 18.10 13:49

Aleksandar Vučić o Juri: Evo, to je ta užasna fabrika o kojoj pričaju, a ja sam ponosan kako izgleda... Nisam video ni čuvene pelene

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sa rukovodstvom fabrike "Jura" u Leskovcu dogovorio zapošljavanje još 3.000 radnika u tom gradu, jer će južnokorejske kompanije prebaciti svoje fabrike u Srbiju.

"Nudimo kvalifikovanu i odgovornu radnu snagu i dobre subvencije, bolju nego u drugim zemljama", rekao je Vučić upitan šta to Srbija pruža investitorima bolje od drugih zemalja.

Vučić je o pisanjima nekih medija o "Juri" rekao: "Evo to je ta užasna fabrika u Srbiji o kojoj svi pričaju, a ja sam ponosan kako ona izgleda".

"Pisali su da ovde nema vode, a ja sam na svakom koraku video vodu, a nisam ni video čuvene pelene o kojima su svi pisali", kazao je on i upitao "one koji kritikuju na televizijama zašto im oni ne nadju bolji posao".

Vučić je u "Juri" obišao novosagradjeni pogon za koji južnokorejske kompanije nisu tražile subvencije vlade, a potom je u starom pogonu u kom se nalazi proizvodnja razgovarao sa radnicima i kazao da je veoma zadovoljan onim što je video.

"Ovo je najbolja fabrika i ovde su vlasnici najzadovoljniji radnicima. Bio je plan da 'Jura' u Srbiji zaposli 4.000 ljudi, a sada već radi 6.400. U Leskovcu se do kraja ove godine biti zaposleno još 700 ljudi", dodao je Vučić.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.