AAA

IZJAVA-DANA | 04.06.2018 11:30

Andreja Mladenović: Izdaju se milioni gradjevinskih dozvola

Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović izjavio je danas se gradski budžet puni i zahvaljujući "milionima gradjevinskih dozvola" koje se izdaju, što doprinosi finansijskoj stabilizaciji.

"Finansijska stabilizacija bila je uslov da počnu da dolaze investitori, da ulažu i da grade, izdaju se milioni gradjevinskih dozvola, samim tim i stiže novac u budžet. Tim sredstvima se finansira izgradnja infrastrukture, pre svega u vodovod, kanalizaciju i put u rubnim opštinama kako ne bi više bilo gradjana prvog i drugog reda, ali i u škole, vrtiće, domove zdravlja, velike sportske i kulturne manifestacije", rekao je Mladenović.
Mladenović je gostujući na Hepi TV, kako se navodi u saopštenju Beoinfa, dodao da je mnogo stvari na kojima se mora raditi i dalje poput više od 200 uredjenih fasada, i pred novim timom koji će voditi Beograd veliki je i ozbiljan posao.

Govoreći o investicijama, Mladenović je naglasio da u protekle četiri godine nije uzet ni dinar kredita kao ranije, a iako su vraćani dugovi prethodne vlasti, urađeno je mnogo.

Mladenović je dodao da će bez obzira ko bude novi gradonačelnik Beograda svi započeti veliki projekti za čiji je završetak potrebno vreme duže od jednog mandata biti nastavljeni.

Grad će nastaviti da se razvija, rekao je Mladenović i podsetio da govori o dva tunela, dva mosta, metrou, javnim garažama, deponiji Vinča, obilaznici oko Beograda, fabrikama otpadnih voda.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.