AAA

IZJAVA-DANA | 30.01.2019 12:05 > 30.01 12:05

Marko Jakšić: Svako ko dodje u subotu je organizator šetnje, voleo bih da dodje Lokalni front

Marko Jakšić, odbornik u Skupštini opštine Kosovska Mitrovica sa liste Gradjanska inicijativa Srbija demokratija, pravda  Oliver Ivanović, ocenio je da će svako ko dodje u subotu na protest "Jedan od pet miliona "na Trgu cara Lazara u Kosovskoj Mitrovici tim dolaskom postati organizator te šenje.

"Ideja o protestnoj šetnji u Kosovskoj Mitrovici nastala je spontano, na Tviteru u komunikaciji četvoro stanovnika ovog grada", naveo je Jakšić za "Danas" i naveo da je "plan da demonstranti prošetaju glavnim gradskim ulicama sve do mesta gde je Oliver Ivanović stradao i šetnju okončaju paljenjem sveća".

On je naveo da na skupu neće biti govornika, ni velikih reči, niti promocije političkih lidera.

"Ovo je člistio građanska šetnja na koju je svaki dobrponamerni čovek, severno ili južno od Ibra dobrodošao" , naveo je jakšić i dodao da neće zvati nikoga od opozicionih lidera, "ali da bi voleo da vidi momke iz Lokalnog fronta koji su svojim primerom pokazali da su velike stvari moguće ukoliko postoji volja". 

KOMENTARI

Broj komentara : 2

Последњи Монархиста01/02/2019 11:54

Браво Марко.

siki30/01/2019 21:40

Bice tesko,spremice vam provokacije.Dobili su verovatno upustva na zadnjem sastanku.ovi iz javnih ustanova i preduzeca nece smeti ni da gledaju preko proora ,a kamoli da setaju.

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.