AAA

IZJAVA-DANA | 21.03.2019 11:15 > 21.03 11:15

Bojana Maljević: Nisam se distancirala od protesta već od Boška Obradovića

Glumica Bojana Maljević izjavila je u Novom danu TV N1 da se nije distancirala od gradjanskih protesta, ali da je ne može da pristane da slobodu osvaja sa Boškom Obradovićem koji, kako je rekla, ima fašističke stavove.

Bojana Maljević je izazvala pažnju tvitom u kojem je navela: "Sa Boškom u RTS neka hvala. Da osvajam slobodu sa fašistima neću ni u sledećoj reinkarnaciji. Uz dužno poštovanje nekolicine demonstranata sa kojima delim i uvek ću deliti iste vrednosti”.
Maljević je u jutarnjem programu TV N1 rekla da je Obradović jutros na Tviteru, reagujući na presudu nekadašnjem lideru bosanskih Srba Radovanu Karadžiću, napisao: "Nepravda boli. Kada će odgovarati ratni zločinci i masovne ubice Klinton, Šreder, Bler, Solana, Tači, Haradinaj, Gotovina, Orić... Presuda Radovanu Karadžiću nije ništa drugo nego nastavak NATO bombardovanja drugim sredstvima. Ne priznajem antisrpski Haški sud niti njegove presude."

"Mislim da to mnogo govori o njegovim stavovima koji nisu nepoznati javnosti. Nema potrebe da citiram sve njegove izjave na osnovu kojih sam ja, i ne samo ja, zaključila da ima fašističke stavove ili podržava osvedočene fašiste iz istorije", objasnila je Maljević.

Istakla je da je Radovan Karadžić, po presudi medjunarodnog suda, ratni zločinac i da moramo da se suočimo sa teškom prošlošću, jer se bez toga, neko zlo stalno vrti u krug.

Maljević je rekla i da se nije distancirala od protesta, već od Boška Obradovića, i da gradjani moraju da se distanciraju od takvih poteza opozicije koji, prema njenom mišljenju, štete svima, a korist donose samo lideru Dveri i Aleksandru Vučiću.

Ona je navela da je vlastima bio potreban incident na protestima, ali da ne veruje da su oni izazvali upad u RTS.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.