AAA

IZJAVA-DANA | 30.03.2019 11:10 > 30.03 12:29

Suzana Vasiljević: Nastojaćemo da se smanje tenzije

Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević izjavila je da će državno rukovodstvo nastojati, da u vrlo napetoj  društevnoj atmosferi, doprinese da se smanje tenzije.

"Sa svoje strane državno rukovodstvo će nastojati, da u vrlo napetoj društvenoj atmosferi, u kojoj mnogi lokalni i strani akteri okušavaju da opstruiraju potencijalno rešenje odnosa Beograda i Prištine koje bi nas zadržalo na evropskom putu, dakle i na putu koji omogućava zajedničke odgovore na zajedničke izazove s kojima se mediji u 21. veku susreću, da svojom retorikom i ponašanjem doprinese da se tenzije smanje", izjavila je Vasiljević za "Danas".

Ona je osudila pretnje upućene TV N1 i agenciji "Beta", ali i navela da bi "poštovala da je direktor N1 uputio pismo na adrese medjunarodnih organizacija i nakon upada predtavnika opozicije na RTS.

Direktor N1 za Srbiju Jugoslav Ćosić ocenio je to kao zamenu teza i naveo da on nije direktor RTS, a da Vasiljević, ako gleda njihov program zna da je u Dnevniku N1 on osudio upad u RTS i isto učinio i na tviter profilu.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.