AAA

IZJAVA-DANA | 25.04.2019 10:00 > 25.04 10:00

Radoslav Milojičić: Opozicija ništa nije dobila izlaskom iz parlamenta

Poslanik Demokratske stranke (DS) Radoslav Milojičić Kena izjavio je da je bio protiv odluke da se napusti Skupština Srbije,  protiv toga je i dalje jer smatra da je time dobio samo predsednik države Aleksandar Vučić i da razmišlja o potrebi da se stranka vrati u Skupštinu.

"Umesto sednica koje traju 10 ili 12 dana, vlast završi posao za sat ili dva. To je bio jedini objektivan prozor opozicije prema gradjanima. Uz sve omalovažavanje i napravilnosti koje Srpska napredna stranka sprovodi to je bio celodnevni televizijski prenos gde su gradjani mogli da čuju opoziciju", rekao je Milojičić za današnje izdanje lista Blic.

On je rekao da je pristao da se napusti parlament jer je "vojnik stranke".

"Kada se ne slažem to kažem, ali poštujem odluku stranke. Postojao je pritisak. Ljut sam na sebe što nisam ispoštovao predsednika Slovenije Boruta Pahora. Imali smo glasanje, većina je bila da se udje u salu ali smo ipak odustali. To je jedini put da sam primio nalog preko Tvitera",  rekao je Milojičić.

Na pitanje ko ga je dao, on je rekao: "razni opozicioni lideri i liderčići su tvitovali da je izdajnik ko ode na sednicu".

Milojičić je rekao da će poslanički klub, kao i stranački organi, imati sednice, a on će postaviti pitanje šta je opozicija dobila, šta su dobili gradjani time što ova tri meseca nismo u parlamentu.

"Nismo dobili ništa", rekao je na pitanje da li razmišlja o vraćanju u Skupštinu.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.