AAA

IZJAVA-DANA | 24.06.2019 13:20 > 24.06 13:20

Jovo Bakić: Istražnog postupka neće biti jer nema na osnovu čega da se vodi

Sociolog Jovo Bakić optužio je danas vlast u Srbiji da je povezana sa mafijom i ocenio da se sa mafijom može pregovarati isključivo o njenoj predaji, te da u tom kontekstu treba posmatrati njegovu raniju izjavu o "dugim cevima.

Bakić je posle intervjua NIN-u, pozvan na informativni razgovor u policiju zbog komentara o upadu opozicije u zgradu Radio-televizije Srbije (RTS) u kojem je rekao: "Pazite, da su imali duge cevi pa i da upadnu".

U intervjuu za televiziju N1, Bakić je rekao da je RTS zloupotrebio njegov intervju.

"Ja to nisam rekao (...) U televizije se ne upada. Medjutim, kada imate vrlo specifičan mafijaški režim, koji izborima neće otići, onda će on sebe dovesti u situaciju da se jednog dana tako nešto desi. Tu uopšte nije u pitanju RTS. RTS je provodnik, deo jednog mafijaškog režima. RTS je otet od gradjana, kao što je oteta republika. Sve što je javnog karaktera je oteto i gradjani imaju pravo da se bune", kazao je Bakić.

On je naveo da je razgovor u policiji bio informativnog karaktera i da je uveren da istražnog postupka neće biti, jer nema na osnovu čega da se vodi. "Ja sam i policajcima rekao da bolje da istraže veze predsednika sa mafijom", kazao je Bakić.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.