AAA

IZJAVA-DANA | 18.07.2019 10:20 > 18.07 10:20

Balša Božović: Neodgovorno davati pojedinačne izjave o bojkotu

Poslanik Demokratske stranke Balša Božović izjavio je da je neodgovorno da se iz opozicije daju pojedinačne izjave o bojkotu izbora kao i da medju opozicijom mora postojati dijalog.

"Opozicija je zbunjena. Pojavio se bojkot izbora kao opcija. To je ideja koju treba ozbiljno razmotriti ukoliko ne uspemo da se izborimo za uslove za poštene i slobodne izbore. Neodgovorno je da iz opozicije idu pojedinačne izjave o bojkotu a da nismo svi zajedno razgovarali o tome", rekao je Božović za novi broj nedeljnika NiN.

Božović je rekao da mu se čini da se opozicija i sama boji dijaloga i napomenuo da je za demokratsku Srbiju neophodan dijalog u opoziciji i da se vidi šta to podrazumevaju fer uslovi".

"Zoran Živković, Tatjana Macura, Ne davimo Beograd, Pokret slobodnih gradjana...oni nisu za mene sumnjivi samo zato što misle drugačije od Saveza za Srbiju. Pa na šta bi to ličilo kada bismo svi mislili isto", rekao je Božović.

On je rekao da ne bi voleo da unutar Saveza za Srbiju više ratuju izmedju sebe, nego da obave zadatak koji u ime gradjana moraju da obave,

"Verujem da nam sukobi nisu potrebni već debata o tome kako da pobedimo Vučićev režim i kako će Srbija da izgleda dan posle Vučića", rekao je Božović.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.