AAA

IZJAVA-DANA | 09.09.2019 09:25 > 09.09 11:09

Aleksandar Šapić: Ne zanimaju me cenzus koalicije

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) i predsednik gradske opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić rekao je da ga ne zanimaju "cenzus koalicije".

"Sa Demokratskom strankom Srbije imam korektan odnos, razgovaramo, više od toga ne mogu da kažem. Uskoro ćemo više znati. Jedino vam mogu reći da ja ni sa kim neću ulaziti u klasične koalicije kakve su prisutne poslednjih godina na našoj političkoj sceni. Takozvane cenzus koalicije, a posle kud koji mili moji", izjavio je Šapić za list "Politika".

Šapić je naveo da bi voleo da u političkoj karijeri doživi da vlast i opozicija naprave konsenzus o opštim nacionalnim interesima, jer nema, kako je rekao, ozbiljne države na svetu koja opstaje bez definisane nacionalne politike.

"Nažalost, našim političarima je uglavnom mnogo važnije da politički protivnik ne profitira od opšteg nacionalnog interesa", izjavio je Šapić.

On je naveo da dok se bude bavio javnim poslom u ime gradjana, bez obzira na kom nivou vlasti, na uvrede s druge strane "neće odgovarati istom merom".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*



otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.