AAA

IZJAVA-DANA | 07.11.2019 10:25 > 07.11 10:25

Milan Antonijević: Vlast zloupotrebljava nacionalne frekvencije

Izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević ocenio je povodom tenzija izmedju vlasti  i opozicije i specijala TV PINK posvećenog demonstracijama ispred RTS u vreme gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da se ne mogu porediti i da nemaju istu odgovornost oni koji su na vlasti i oni koji su u opoziciji, odnosno da mnogo veću odgovornost ima vlast.

"Nacionalne frekvencije se zloupotrebljavaju i jasno je ko to radi. Vlast. Tenzije su postale toliko snažne da više nema granica, na žalost", ocenio je Antonijević za "Danas".

Antonijević je naveo i da je jedino rešenje dijalog.

"Ako je dijalog,kao nekakva civilizacijska tekovina, bio moguć pre više stotin,hiljada godina,unutar zajednica, zašto ne bi bio moguć i sad? Sigurno je da takozvani specijali, odnosno specijalne emisije na televiziji sa nacionalnom frekvencijom -Pink ne doprinose i ne govore u prilog toe da ima spremsnoti za dijalog, ali, izvesno je da smo i ranije imali takve lomove u društvu. Tenzije u društvu su, naime, trenutno takve, da je dijalog jedno moguće rešenje", izjavio je on.KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.