AAA

IZJAVA-DANA | 16.11.2019 10:55 > 16.11 10:55

Marinika Tepić: Poslovi sa UAE paravan za trgovinu oružjem prelivenu u 'Beograd na vodi'

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić ocenila je da su "dilovi Srbije sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima počeli zapravo zbog interesovanja Bin Zajeda za oružje iz Srbije".

"Brojne informacije su najpre otvorile sumnju, ali evo posle ovoliko godina za nama sada ima već konkretnih indicija da su pomenuti avio, privredni i poljoprivredni poslovi zapravo paravan za trgovinu oružjem prelivenu u 'Beograd na vodi', zbog koga je i polovina centra Beograda porušena, a neki ljudi su i živote izgubili nakon fantomskog rušenja u Savamali", navela je Tepić za "Danas".

Na pitanje odakle joj informacije koje iznosi i koliko su verodostojne, potpredsednica SSP navodi da je najveći deo već odavno dostupan ali fragmentarno, u različitim vremenskim periodima, kada su strani mediji, kao i domaći, dolazili do novih saznanja.

"No, sada se sve poslagalo u jednu celinu sa snažnim indicijama da je mreža kriminala i korupcije u industriji naoružanja postavljena čim je Aleksandar Vučić došao na vlast, još dok je bio ministar odbrane", navela je ona.

Komentarišući zahteve Vojislava Šešelja da se istraži da li je "Krušik" ispod cene prodavao oružje povlašćenim firmama, Tepić je navela da "po tome na koga Vučić pušta svog Šešelja može da se nasluti ko mu smeta".

"Ali za mene oni su svi ista bolest. I jedina vakcina protiv njih su istina i otpor" zaključila je ona.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.