AAA

IZJAVA-DANA | 03.12.2019 09:55 > 03.12 10:01

Vuk Jeremić: Ne postoji bilo kakva mogućnost da Narodna stranka izadje na izbore

Lider Narodne stranke i predsedavajući Savezu za Srbiju Vuk Jeremić izjavio je da ne postoji "bilo kakva mogućnost" da Narodna stranka promeni odluku o bojkotu i izadje na predstojeće izbore u Srbiji.

Jeremić je za Blic rekao da Narodna stranka neće učestvovati u "skupštinskim predstavama pod dirigentskom palicom Maje Gojković", navodeći da "ne postoje uslovi za fer i poštene izbore niti više ima vremena da se oni uspostave".

Komentarišući najavu treće runde dijaloga uz posredovanje Evropskog parlamenta, Jeremić je kazao da Narodna stranka neće prekidati saradnju sa medjunarodnim predstavnicima ali i da neće "aplaudirati tobožnjim koracima u dobrom pravcu" koje će kako je ocenio, vlast "pokušati da podvali gradjanima u narednim nedeljama".

"U narednih nekoliko nedelja, režim će objaviti da su ispunjeni svi zahtevi medjunarodnih posmatrača i posrednika i tada će krenuti ozbiljni spoljni pritisci. To će biti trenutak istine. Nadam se da ćemo ostati jedinstveni i da niko od nas neće preći na drugu stranu", naveo je Jeremić.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.