AAA

IZJAVA-DANA | 09.12.2019 10:55 > 09.12 10:55

Milan Antonijević: Opozicija u medijima samo kad su incidenti

Izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević izjavio je danas da mediji treba da prenesu šta se desilo u subotu kod Skupštine Srbije ali da u njima  mora da bude i otvorena rasprava šta je bio uzrok i kakve su zaista poruke poslate sa protesta.

Pominjući više medija, on je na TV Prva, u rublici "Prelistavanje", rekao da se opozicione aktivnosti ne vide na naslovnim stranama, "osim ovakvih incidenata", što sigurno izaziva nezadovoljstvo onih koji pokušavaju da se bave politikom u Srbiji.
Prema njegovim rečima, šta se može očekivati kako će gradjani reagovati na nastojanje opozicije da im predstavi svoju politiku kada se na naslovnoj strani optužuju njeni lideri da žele da ubiju predsednika Srbije.

On je, misleći na dnevni list Danas, rekao da je samo jedna novina na naslovnoj strani prenela izjavu predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Djilasa da je ideja organizatora subotnjeg protesta "Jedan od pet miliona" u Beogradu bila "kucanje na vrata" Skupštine Srbije, a "ne bilo kakav upad".

O tome su objavljene fotografije, ali umesto da se to nadje i kod drugih medija, vidi se "kampanja", rekao je Antonijević.

"Zašto se ne prenosi sve ono što se dešava u političkom životu, ukoliko se prave greške, i na jedno i drugoj strani. Ljudski je priznati da se tako nešto dešava", rekao je Antonijević.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.