AAA

IZJAVA-DANA | 21.01.2020 09:50 > 21.01 10:04

Dragoljub Mićunović: DS da izadje iz Saveza za Srbiju

Nekadašnji predsednik Demokratske stranke Dragoljub Mićunović rekao je kako misli da je došao trenutak da ta stranka preispita ostanak u Savez za Srbiju.

"O tome će se sigurno raspravljati  na stranačkim organima. Ja sam, naravno, za to da demokrate izadju. Nisam bio ni za to da u Savez ulaze", rekao je Mićunović za Večerenje novosti, čija je izjava da je bojkot izbora bemislen izazvala reagovanje na tviteru lidera Dveri Boška Obradovića.

Mićunović je, za "Politiku", podsetio da je njegov stav o izborima poznat tako da mu se čini da je reakcija Obradovića  plan koji su verovatno napravile Dveri kako bi stvari isterale na čistac.

"Oni bukvalno žele da nateraju Demokratsku stranku i još neke članice Saveza za Srbiju na opredeljenje  koje bi bilo u aintievropskom duhu. Sada je pitanje kojem smeru će se dalje kretati savez. Ovo je za njega izazov", rekao je Mićunović.

On je rekao da nikad nije Dveri uzimao za ozbiljno.

"Ne zanima me to huliganstvo preko 'Tvitera'. Ali zanima me kakav će biti odgovor demokratski orijentisanog dela Savez za Srbiju na ove izazove Dveri", rekao je Mićunović.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.