AAA

IZJAVA-DANA | 23.01.2020 10:05 > 23.01 10:05

Miodrag Majić: Izabran sam kao zgodna meta, pravosudje žrtva predizborne kampanje

Sudija Apelacionog suda Miodrag Majić izjavio je da mu deluje da je pravosudje postalo žrtva predizborne kampanje, navodeći da u situaciji kada je krajnje neizvesno ko će u toj kampanji učestvovati, ko će, uopšte, učestvovatri na izborima, "prosto fali protivnik".

"Ne isključujem mogućnost da pravosudje na ovim izborima bude taj protivnik, što je, naravno, višestruko pogubno. To je prilično jednostavan i jeftin način sticanja poena. Poznato je da gradjani iz raznih razlog, objektivnih i subjektivnih, zasluženih i nezasluženih, nemaju preterano dobru sliku o pravosudju", rekao je Majić na novi broj nedeljnika Vreme.
Kako je naveo, "taj koji bi se pojavio kao spasilac i usrećitelj mogao bi makar od tog dela stanovništava da pokupi podršku za borbu protiv pravosudja".

Majić, koji je često meta napada predsednika države Aleksandra Vučića i drugih iz vlasti, naveo je da je "u salvama napada najmanje tu bitan sudija Majić, on je izabran kao zgodna meta".

"Uvek je dobro na suprotnoj strani imati neku personu, teško je gradjane mobilisati za borbu sa nekim apstraktnim kategorijama kao što je pravosudje. Ovako imamo negativce, i kad oni dobiju lik, lakše je vezati se za borbu protiv njih", rekao je Majić.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.