AAA

IZJAVA-DANA | 11.02.2020 09:20 > 11.02 09:24

Mladjan Djordjević: Bojkot izbora na svim nivoima, nema slobodnih gradova

Mladjan Dordjević, nekadašni savetnik predsednika Srbije Borisa Tadića, rekao je da bojkot izbora mora biti na svim nivoima i poslužiti kao "rešeto koje će odvojiti žito od kukolja".

"U Srbiji od 2012. godine i dolaska radikalsko-julovske vlasti nemamo slobodne izbore, već nameštene i pokradene sa unapred poznatim razultatom. Da bi se nešto bojkotovalo, to treba da postoji. Ni ove, 2020. godine ne postoji nijedan uslov za iole slobodne izbore, a izbori su ili slobodni ili nisu izbori", rekao je Djordjević za "Danas".

Prema njegovim rečima, "zato srpska opozicija ne bojkotuje nešto što ne postoji, već se bojkotom ludila u kom živimo bori za stvaranje uslova za prve slobodne i fer izbore u Srbiji od 2012."

"Srbija je zarobljena zemlja i u zarobljenoj zemlji nema slobodnih gradova", rekao je Djordjević, navodeći da zato bojkot mora biti na svim nivoima.

On je naveo da nije član nijedne stranke, već je "danas deo pobunjenog naroda u borbi da Srbiju oslobodi ove nestručne, lopovske i izdajničke vlasti".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.