AAA

IZJAVA-DANA | 02.03.2020 11:35 > 02.03 11:35

Slaviša Lekić: 'Vladalac' - tužna priča o pustoši koju prouzrokuje autokrata

Novinar Slaviša Lekić ocenio je da je "Vladalac" dokumentarni zapis o Aleksandru Vučiću, ali je još više tužna priča o pustoši koju prouzrokuje autokrata okružen oholim pojdincima u vrhu vlasti i društvenom sunovratu ljudi u čijer ime oni vladaju.

U kolumni za "Danas", Lekić navodi da na pitanje "šta je Vučić radio osam godina", njegov odgovor da je napravio "Vladaoca".
"Dirigovana histerija, povodom 'Vladaoca' koju je inciirao novi vožd Srbije tezom da će izbori posle 'Vladaoca' biti neizvesni pa se čak može desiti i da SNS izgubi vlast, poput poplave je na obale Srbije iznela zaostavštinu u vidu optužbi, uvreda, kletvi i pretnji. Snimljen je čak i kontrafilm 'Progon', jalova ekranizacija Vučićevog programskog teksta 'Elita i plebs'. Ceo tekući javni politički diksurs pune dve nedelje vrteo se oko 'Vladaoca' i učitavanja mu sadržaja koji nije imao. Mene je najvše fascinirala lenjost mozga 'kritičara' koji su bespogovorno sledili vodjinu računicu prema kojoj dva puta po sat i po filma daju 'četiri sata nepatvorene mržnje", naveo je Lekić.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.