AAA

IZJAVA-DANA | 09.03.2020 10:35 > 09.03 10:37

Jovan Kolundžija: Ne vidim alternativu ovoj vlasti

Violinista Jovan Kolundžija koji je na listi Srpske napredne stranke za parlamentarne izbore, izjavio je da će biti poslanik SNS kao nestranačka ličnost u Odboru za kulturu i da će pokušati da promeni nešto za "kastu" kojoj pripada, a to je ozbiljna muzika.

On je za "Blic" objasnio da želi da promeni nešto i da "ne vidi alternativu ovo vlasti o kojoj može da se priča i ovako i onako".

"Mislim da ta vlast, a pre svega Vučić, ima najbolju nameru, koju je teško ostvariti do kraja i da brzo promeni stvari.Počev od pristupa kapitalizmu,radu, borbi za svoje mesto pod suncem. To su jako teške promene jer se tiču svesti ljudi. A pomaci su, za ovih šest-sedam godina, zbilja vidljivi. Vučić se bori na puno frontova, mislim i da bi voleo da oko sebe ima više saradnika koji bi mogli da ga podrže u tome. Ume da vlada, da se bori za sve što je bitno za Srbiju, na unutrašnjem i spoljnom planu. Toliku strast i energiju nisam video ni kod jednog predsedniak u poslednjih nekoliko decenija", naveo je Kolundžija.

KOMENTARI

Broj komentara : 1

muzika09/03/2020 11:20

Iznenadjuje me koliko detinjasto Kolundzija objasnjaava nasu realnost. U svakom slucaju, njemu je posle, onakve karijere, najmanje trebala bilo koja i bilo cija politika. Maestro ostaje maestro samo ako se ne uplice u stvari u kojima nije maestro. To je jednostavno usud svakog velikog umetnika i on mora da se postuje.

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.