AAA

IZJAVA-DANA | 28.04.2020 12:00 > 28.04 12:10

Žarko Trebješanin: Struka lagala za račun političara

Psiholog Žarko Trebješanin je ocenio da je "najgore što se desilo tokom vanrednog stanja to što se takozvana struka obrukala".

On u razgovoru za "Danas" naveo da kada se pominje struka obavezno treba staviti navodnike, "jer je takozvana struka iskorišćena kao neka vrsta alibija za političare".

"Časni ljudi bi priznali, pa makar i na najneutralniji način da je uhapšena novinarka pisala istinu i da zaštitni materijal ne stiže u sve ustanove. Ovako oni su lagali za račun političara i saučestvovali u obmanjivanju javnosti. Ali kada se jednog dana bude ispostavljao račun za to šta su političari radili ili šta nisu, oni će svu krivicu svaliti na struku", ocenio je Trebješanin i dodao da je iskreno zahvalan dr Predragu Konu što je priznao da je na početku pandemije lagao.

On je naveo da je potpuno nedopustivo da struka pravda sve što političari kažu.

"Kada su političari govorili da su gradjani nedisciplinovani i struka se na gradjane ljutila, sada političari govore da stvari treba relaksirati, iako ima po trista zaraženih dnevno, a struka se slaže, jer tako političarim odgovara" ocenio je on.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.