AAA

IZJAVA-DANA | 09.06.2020 09:45 > 09.06 09:53

Zorana Mihajlović: Ne želim da od politike pravim kladionicu

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je u intervjuu za "Blic" da je pred gradjanima 21. juna izbor jednostavan i da "očekuje ubedljivu pobedu liste koju predvodi Aleksandar Vučić", saopšteno je iz njenog kabineta.

"Očekujem ubedljivilju pobedu liste koju predvodi Aleksandar Vučić, jer je izbor 21. juna jednostavan: ili ste za rezultate i veće plate a to je ono što smo pokazali da umemo, ili za lezileboviće, neradnike i novu pljačku! To je razlika izmedju nas i svih ostalih", kazala je Mihajlovićeva.

Upitana kakvu Vladu Srbije očekuje posle izbora Mihajlovićeva je navela da je ova Vlada "bez lažne skromnosti, ima najbolje rezultate u poslednjih 31 godinu".

Na pitanje da li očekuje da će biti deo novog kabineta u Nemanjinoj 11 Mihajlovićeva ističe da su za svakog u politici važni rezultati jer se samo to vrednuje.

"Кnjiga rezultata koje je proteklih godina ostvarilo ministarstvo na čijem se čelu nalazim poprilično je velika. Nju s ponosom mogu da pokažem svima, to je i moj izveštaj gradjanima. Ali, pre izbora nove Vlade, prvo da završimo izbore i da vidimo kome će gradjani dati poverenje. Ne želim da od politike pravim kladionicu kao što se mnogi trude", kazala je Mihajlovićeva.

Ona je navela da joj je nezamislivo "da neko može, dok čeka utakmice Bundeslige, da popunjava tiket hoće li Darija Кisić da bude ministar i da li će Branislav Nedimović da bude premijer"?

"Ne odlučujem ko će biti ministar, a ko premijer u novoj Vladi, to će predložiti predsednik SNS Aleksandar Vučić. Ali, svako ima pravo izbora. Videćemo, još nisam ostvarila snove", rekla je Mihajlovićeva.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.