AAA

IZJAVA-DANA | 04.02.2021 10:00 > 04.02 10:00

Tomislav Momirović: Vučić je u pravu, spustili smo tempo, to ne sme da se ponavlja

Ministar gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da je njegov odnosa sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić obeležen velikim poverenjem i poštovanjem, kao i da je potpuno posvećen svojim zaduženjima.

"Predsednik je potpuno u pravu da smo spustili tempo, to je činjenica i ne sme da ponavlja", rekao je Momirović za TV Prva, povodom navoda u medijima da Vućić ima primedbe na rad pojedinih ministara, pri čemu pominju i njega.
"Mi smo na kraju prošle godine imali neverovatne rezultate i dinamiku. Od kad sam došao na čelo ovog ministarstva imao sam realizaciju budžeta 61 odsto 1. novembra, a 31. decembra 99 odsto", rekao je Momirović.

"Novu godinu sam dočekao tako što sam radio do 9 sati uveče i ustao u 3 ujutru da bih išao na otvaranje gasovoda. Na svoju slavu sam došao u deset sati, na rodjendan svoje dece kad su zaspala", naveo je.

Kako je rekao, "posle tih fenomenalnih rezultata koji su doveli do toga da smo mi sa najvećim ekonomskim rezultatom u Evropi, mi smo malo spustili tempo, to su činjenice i to ne sme da se ponavlja".


"Tu dinamiku u tom trenutku nije bilo moguće lako održati ali moramo opet da podignemo mašinu, da se vratimo na ono kako smo radili u novembru i decembru", istakao je Momirović, govoreći o tome šta će reći na današnjoj sednici Vlade, povodom 100 dana rada, kojoj će prisustvovati Vučić.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*



otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.