AAA

IZJAVA-DANA | 10.02.2021 14:10 > 10.02 14:10

Aleksandar Vulin: Vučić nam je rekao da radimo u skladu sa zakonom

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio obaveštavan o "svakom koraku" u akciji hapšenja kriminalne grupe Veljka Belivuka.

"Vučić je znao šta će se dešavati, kada će se dešavati i lično je učestvovao u donošenju odluka. Predsednik Aleksandar Vučić je deo, važan deo, presudan politički deo borbe protiv organizovanog kriminala i zato su ove akcije toliko uspešne", rekao je Vulin u Skupštini Srbije.
Ukazao je da borba protiv kriminala neće prestati jer dok se kriminalna grupa Belivuka i Marka Miljkovića nalazi u zatvoru, sprovode se finansijske kontrole i proverava njihova imovina.

"Ove akcije će se nastaviti, već se priprema nastavak operacije i sa ponosom mogu da kažem da predsednik Aleksandar Vučić insistira i kod MUP-a i BIA da nema zaštićenih, da možemo i moramo u skladu sa zakonom da radimo svoj posao i da niko nije toliko moćan i nedodirljiv da bi mu kršenje zakona bilo oprošteno", rekao je ministar u Skupštini.

"Kada imate takvog predsednika i takvog vrhovnog komandanta (Vučića), onda nije mnogo teško raditi ovo što radimo", zaključio je Vulin.

Poslanici su tokom rasprave hvalili borbu protiv mafije koju sprovodi država, a koju je predsednik Vučić najavio. Uz čestitke Vučiću i Vulinu u borbi protiv mafije, poslanici su hvalili odnos Srbije prema migrantima i nabavku vakcine protiv kovida-19.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.