AAA

IZJAVA-DANA | 24.03.2021 17:15 > 24.03 17:15

Ana Brnabić: Za stranku (SNS) uvek radim van svog radnog vremena - vikendom i uveče

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da njen dolazak u Zaječar nije deo funkcionerske kampanje.

"Da sam došla prvi put u Zaječar kao predsednica Vlade, onda biste mogli da me optužite za funkcionersku kampanju, ali s obzirom na to da mi je ovo četvrti put, verujem da ne možete. Došla sam da skrenem pažnju na neke izuzetno važne stvari", rekla je premijerka novinaru portala Glas Zaječara, jer je prethodnih dana taj grad posetio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Brnabić je napomenula da za Srpsku naprednu stranku (SNS) "radi van radnog vremena".

"Ne stidim se što sam član SNS-a i što radim za svoju stranku, ali uvek za nju radim van svog radnog vremena vikendom i uveče. SNS je u tom smislu dala jedan drugačiji pogled na to šta je funkcionerska kampanja, šta je stranka, a šta je ono što morate da radite za državu", naglasila je ona.

Brnabić je rekla da "dosta dobro" ide u Zaječaru, što se vidi i po odzivu gradjana na vakcinaciju, ali i po privredi koja je sve "jača i otpornija".

"U okviru programa 'Moja prva plata' imamo 110 mladih iz Zaječara koji su zaposleni. Privreda je sve jača i otpornija. Mislim da to nije funkcionerska kampanja, već time skrećem pažnju na izuzetno dobar primer koji treba svi da prate", kazala je ona.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.