AAA

IZJAVA-DANA | 14.07.2021 12:35 > 14.07 12:36

'Ono što Djoković radi na polju svetskog tenisa, to Vi, ministarka, radite na polju zaštite životne'

Predstavnici svih poslaničkih grupa podržali su danas medjunarodne sporazume koje je u Skupštini Srbije predstavila ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović.

Poslanici su pohvalili predloge, posebno kreditu za daljinsko grejanje u Kragujevcu gde se više neće koristiti ugalj, i samim tim smanjiti zagadjenje vazduha.

Više puta se čulo da su Sporazumi o poljoprivrednim proizvodima izmedju Srbije sa Islandom i Švajcarskom daju novi podsticaj poljoprivredi.
Uz povremene kritike na račun bivše vlasti, pre svih Dragana Djilasa i Vuka Jeremića, poslanici su govorili i o dobroj i hrabroj i odgovornoj politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali je, ipak, bilo više reči o temama na dnevnom redu.

Izuzetak je poslanik SNS-a Janko Langura koji se nije ni osvrnuo na sporazume, već od početka govorio o "pokušaju sramnog atentata", 2016. godine, na Vučića u Potočarima, i pokazivao naslovnu stranu "Tabloida" pozvavši nadležne da reaguju.

U nastavku je Langura čestitao Novaku Djokoviću na uspesima. "Ono što Djoković radi na polju svetskog tenisa, to Vi, ministarka, radite na polju zaštite životne sredine", rekao je Ireni Vujović.

Raspravi u sali prisustvuje oko 30 narodnih poslanika.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.