AAA

IZJAVA-DANA | 23.07.2021 09:50 > 23.07 09:50

Siniša Mali: Tajkuni, političari i koljači napravili koaliciju da se vrate na vlast

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas povodom iskaza osumnjičenog vodje kriminalne grupe Veljka Belivuka, da su pred predsedničke izbore grupa medijskih tajkuna, političara i koljača napravili koaliciju "kako bi se vratili na vlast".

"U želji da vrate Srbiju u prošlost jer njima ne odgovora Srbija koja napreduje, u kojoj se otvaraju radna mesta, već Srbija u kojoj pare mogu da prebace na Mauricijus i imaju korist samo za sebe", kazao je Mali za TV Pink.
Mali je istakao da o budućnosti Srbije ne odlučuje predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas, već gradjani i dodao da je samo predsednik Srbije Aleksandar Vučić "prepreka da koljači ne vladaju Srbijom".

"Njihova je želja da se vrate na vlast, ne putem izbora, nego da sruše Vučića. Neće moći. Puna podrška za sve ono što se radi i što se dešava", rekao je Mali.

Veljko Belivuk koji se sumnjiči za više ubistava, na saslušanju u tužilaštvu naveo je da su Aleksandar Vučić i njegovi saradnici od njega tražili više usluga, medju kojima da kontroliše tribine FK Partizana, da se ne skandira protiv predsednika i da zastrašuje one koji su organizovali proteste protiv vlasti.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.