AAA

IZJAVA-DANA | 28.07.2021 14:35 > 28.07 14:42

Nebojša Bakarec: 'Sad vidimo informacione veze Djilasove stranke, Krika i klana Belivuk'

Poslanik iz vladajuće grupe "Aleksandar Vučić Za našu decu" Nebojša Bakarec izneo je danas u Skupštini Srbije niz optužbi na račun portala Krik, Stranke slobode i pravde i kriminalnog klana Veljka Belivuka, i opozicione političare ponovo optužio za "fašizam".

Tvrdeći da govori o izmeni Zakona o bibliotečko-informacionoj delatnosti, koja je na dnevnom redu, Bakarec je rekao da će govoriti o nezakonitostima u informacionih i informativnih delatnosti i nekoliko puta ponovio da portal Krik saradjuje sa klanom Belivuk, a da su "jedni isti korumpirani policajci" dostavljali informacije Kriku.
"Klan Belivuk ima dva portparola: jedno je Vladimir Vuletić koji je osnovao stranku Crno na belo i Marinika Tepić i bar tri stranke koje ga zastupaju to su Crno na belo, SSP i Narodna stranka", rekao je poslanik.

On je više puta ponovio da je SSP "političko krilo mafijaškog klana Belivuk-Zvicer".

"Sad vidimo informacione veze Djilasove stranke, Krika i klana Belivuk, ta tri krila mafije imaju veze prvo u ubijanju, drugo u ideologiji i treće u zagovaranju nasilja u politici, oni zagovaraju revanšizam", rekao je Bakarec.

Dodao je da je potpredsednica SSP-a Marinika Tepić u spotu govorila o "snoplju koje se ujedinjuje" i naveo da je to bio simbol italijanskog fašizma.

Predsedavajuća Elvira Kovač nije opomenula poslanika, niti ga je pozvala da se vrati dnevnom redu na kojem su izmene Zakona o kulturi, u delu o zastupljenosti žena u upravnim i nadzornim odborima, kao i Zakona o bibliotečko-informacionoj delatnosti, u delu o izboru direktora.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.