AAA

IZJAVA-DANA | 26.08.2021 13:05 > 26.08 13:05

Nebojša Stefanović: Vučić najzaslužniji za uspešnu borbu protiv kriminala

Ministar odbrane Nebojša Stefanović odbacio je danas kao "besmislene" navode advokata i funkcionera Narodne stranke Borivoja Borovića o vezama predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa "najtežim kriminalcima".

Stefanović, koji je bivši ministar unutrašnjih poslova, ocenio je da je upravo Vučić "najzaslužniji za stalnu i uspešnu borbu protiv svih vidova organizovanog kriminala, pa i za razbijanje najopasnijih kriminalnih grupa".
"Predsednik Vučić je njihov najveći neprijatelj, čijom zaslugom su ti opasni ljudi iza rešetaka, a ne na ulici. Kad izbegavaju da to jasno kažu i priznaju tu činjenicu, to onda govori da bi se opozicija ponašala baš onako kao što govori i da bi saradjivala sa kriminalcima kada bi bila na vlasti", naveo je Stefanović a prenelo Ministarstvo odbrane.

Dodao je da u Srbiji "nikada nije bilo ovako oštre i beskompromisne borbe protiv organizovanog kriminala, niti hrabrosti da se udari i na najopasnije ubice i otmičare, kao što od državnih organa zahteva predsednik Vučić".

"Pripadnici naših bezbednosnih službi ne štede napor i sve svoje resurse da ispune ove zadatke, zato što znaju da imaju punu podršku celog državnog vrha i predsednika lično. To se neće promeniti i ova borba će biti odlučna i efikasna dok god bude potrebno", naveo je ministar.

Advokat Borivoje Borović izjavio je danas da najveće zasluge za hapšenje kriminalne grupe Belivuk-Miljković pripadaju bivšem ministru policije Nebojše Stefanoviću.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.