AAA

IZJAVA-DANA | 21.10.2021 12:30 > 21.10 12:32

Vučić: SNS najsnažnija i najbolja politička organizacija u savremenoj Srbiji

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić ocenio je da je SNS "najsnažnija i najbolja politička organizacija u savremenoj Srbiji", alii da će morati da nastavi sa unutrašnjim promenama kako bi očuvala snagu.

"Stvorili smo najsnažniju i najbolju političku organizaciju u savremenoj Srbiji, a moraćemo da nastavimo sa unutrašnjim promenama kako bismo tu snagu očuvali. Ta snaga nije proizašla iz naših pobeda već iz činjenice da smo svaki put posle pada uspeli da ustanemo i nastavili da se borimo još jače", naveo je lider naprednjaka u objavi na Instagramu.
Vučić je u čestitki povodom 13. godišnjice osnivanja SNS naveo da je "ponosan" na rezultate koje je stranka ostvarila u tom periodu i ocenio da na poverenje naroda "mogu da računaju samo oni koji se bore za njegove interese".

"Verujem da će Srpska napredna stranka to u budućnosti nastaviti da čini. Srećan rodjendan svim naprednjacima. Neka živi Srpska napredna stranka! Za Srbiju! Živela Srbija!", naveo je Vučić.

   //

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.