AAA

IZJAVA-DANA | 06.06.2022 14:55 > 06.06 14:56

Stefanović: Donosimo samostalno odluke, tako kaže i pesmica koju je moj sin sa drugarima izveo

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjivio je da "Srbija danas čuva svoje pravo da odlučuje o svom putu, da donosi samostalno odluke koje su isključivo u interesu njenog naroda i ne bude pion u okršajima tudjih interesa".

"Već više od sto dana traje sukob u Ukrajini, sa kojim Srbija nema ama baš nikakve veze i o kom je zauzela vrlo jasan i nedvosmislen stav. Isto toliko traju propagandni udari na Srbiju i predsednika Vučića i sa istom žestinom, što od opozicije u zemlji, što iz regiona. Zašto je to tako i otkud tolika histerija usmerena na Srbiju, više se niko ni ne pita suviše je očigledno", rekao je Stefanović, u pisanoj izjavi.
On je rekao da je tokom vikenda njegov sin imao sa svojim malenim drugarima iz vrtića prvu priredbu i da su izveli, izmedju ostalog i jednu pesmicu.

"Reči je pisao Sloba Stanišić, komponovao i otpevao Minja Subota, i glase 'ne može to da se kupi, ne može to da se proda, u srcu se sreća skupi, njeno ime je sloboda'. I ne može. Kada nemate slobodarski duh nemate ga. Srbija i njen narod ga imaju oduvek", rekao je Stefanović.

On je naveo da Srbija "zato trpi propagandne udare u kojima je napadaju svi oni kojima se ne svidja nezavisna i slobodna država Srbija, svi oni koji pokušavaju da na taj način ostvare svoje interese".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.