AAA

IZJAVA-DANA | 10.06.2016 12:30

Aleksandar Vučić: Rušite u po bela dana, dajte i meni jedan bager da rušim!

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se slučajem rušenja objekata u Savamali baviti kada nadležni ograni budu "rekli svoje" i da je država priznala odgovornost za taj dogadjaj.

On je novinarima u Subotici kazao da mu je savest mirna i da nema problem sa tim slučajem, a da za gradjane Srbije postoje desetine i stotine važnijih tema od rušenja u Hercegovačkoj ulici.
"Sve teče svojim tokom, kada nadležni organi budu rekli svoje mi ćemo time da se bavimo. Tamo niti je ko ubijen, niti je ko vezivan, kao što su pojedini mediji pisali. Nemam problem sa tim. Sve što sam imao da kažem rekao sam", dodao je Vučić.

Vučić je kazao da je Srbija kao država priznala odgovornost, bez obzira koji je to "nivo odogovornosti".

"Slučajno nisam znao za tu akciju, a da jesam, rekao bih im: 'Rušite u po bela dana, dajte i meni jedan bager da rušim!' ", rekao je on.

KOMENTARI

Broj komentara : 2

RATKO10/06/2016 23:15

Srusio si ti snove bar dve trecine `tvog` naroda!

Slavko Stevanovic10/06/2016 13:37

Posto je drzava priznala odgovornost tj. ne moze iti drzava odgovorna nego neki sluzbenik koji nikad nece odgovarati za ucinjeno i nije u pitanju samo Savamala nego i mnogi drugi dogadjaji, jer mogu ja da poput njih izvrsim neko krivicno delo priznam odgovornost a ne odgovaram krivicno.A kaze se nije Savamala bitna ima vaznijih stvari sta je to vaznije ono cime nam bacate prasinu u oci Ubistvo pevacice u Borci(uz duzno postovanje prema pokojnici), sudjenje Miskovicu, Kosmajcu, stecajnoj mafiji, putarskoj mafiji i svim drugima koji su u najavama gospodina premijera pohapseni pa posle oslobodjeni od krivcne odgovornosti ili nije bilo sudskog epiloga. A jedno pitanje za gospodina premijera ako niste upoznati sa slucajem Savamala ili ga niste nalozili odkuda znate da niko nje vezivan ili nedaj boze ubijen pa bacen u Savu? Ali bolje mi je da ne citam ovakve vesti i ne komentarisem ih bar ne trosim novac na lekove za visok pritisak, a gospodin premijer mi je smanjio penziju pa nema dovoljno novca za lekove i pored lepog zivota u koji mi idemo sa njim.

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.