AAA

IZJAVA-DANA | 24.01.2017 19:00 > 24.01 19:13

Aleksandar Vučić: Verujem Lončaru. On mi je ispričao da je operisao oca jednog od vodja 'zemunaca'

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da veruje ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru, ali da će biti smenjen ako se pokaže da je učestvovao u bilo kakvom kriminalu.

Povodom fotografije na kojoj su Lončar i ubijeni vodja zemunskog klana Dušan Spasojević, Vučić je novinarima u Indjiji rekao da je pitao Lončara kako je nastala ta fotografija.

"Lončar mi je ispičao da je operisao oca jednog od tih ljudi, onda su ga pozvali u kafić preko puta da mu zahvale, on je otišao, nema šta da krije, i tamo se slikali", rekao je Vučić.

Premijer je dodao da veruje Lončaru.

"Ako se pokaže drugačije, da je učestvovao u bilo kakvom kriminalu biće istog sekunda smenjen i zatim procesuiran", rekao je Vučić.

Lider Nove Srbije Velimir Ilić pokazao je u nedelju novinarima fotografiju Lončara i vodje zemunskog klana čiji su članovi pravosnažno osudjeni za ubistvo premijera Zorana Djindjića 2003. godine.

KOMENTARI

Broj komentara : 2

bole25/01/2017 12:22

Kakva bajka. Veruje li ko u nju?

ja25/01/2017 09:03

"...onda su ga pozvali u kafić preko puta da mu zahvale, on je otišao ..." Pa ovoga se ne bi setili ni pisci Alan Forda. Majko moja, dokle je ovo drustvo otislo. Kuku nama sa ovakvim ministrima i njihovim kriminalcima koje sve zajedno okupljaju nase nereformisane tajne sluzbe, kako bi ih onda slikali, pa kad zatreba te slike plasirali u medije, pa onda ...

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.