AAA

IZJAVA-DANA | 14.02.2017 13:40 > 14.02 13:51

Saša Janković: Ostavka je jedini dosledan korak za republičkog javnog tužioca posle gromoglasne tišine tužilaštva u slučaju Savamale

Budući kandidat za predsednika Srbije Saša Janković izjavio je danas da republički javni tužilac treba da podnese ostavku zato što nije reagovao u slučaju Savama ni posle intervjua bivše supruge gradonačelnika Siniše Malog portalu Krik, preneo je pokret Apel 100.

"Ostavka je jedini dosledan korak za republičkog javnog tužioca posle gromoglasne tišine tužilaštva u slučaju Savamala, čak i posle intervjua bivše supruge gradonačelnika Malog portalu Krik", saopštio je Janković.

Prema njegovim rečima, republički državni tužilac odgovoran je za ćutanje, a neki drugi državni funkcioneri za mnogo više od toga u slučaju Savamala.

On je ocenio da je svima u Srbiji jasno ko su "kompletni idioti" koji su rušeći jednu ulicu sravnili sa zemljom pravni poredak i sigurnost gradjana Srbije.

"Intervju Marije Mali tačka je posle koje ćutanje zahteva odgovornost. Postavlja se pitanje zašto mi uopšte imamo državu, ako ovako radi, odnosno ne radi. Preostali nezavisni mediji ne mogu da rade posao tužilaštva ni drugih državnih organa. Srbiji su potrebne institucije koje će rešavati, a ne stvarati probleme ili ćutati o njima", naveo je Janković.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.