AAA

IZJAVA-DANA | 26.02.2017 17:05 > 26.02 17:09

Boško Obradović: Kada naplatite porez tajkunima, kad dodatno oporezujete strane banke koje iznose ekstraprofit, onda se javite da prokontrolišete domaćeg privrednika

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da je neprihvatljiv odnos vlasti prema Čačku koji je nazvao najvećim opozicionim gradom u Srbiji, i pomenuo probleme čačanskih ugostiteljskih objekata jer je, kako je naveo, ovih dana zatvoreno 10 najvećih čačanskih restorana, kafana i kafea, kao i niz drugih preduzetničkih radnji.

Dveri nemaju ništa protiv rada poreskih, tržišnih, sanitarnih i drugih inspekcija, ali Obradović pita da li isto tako inspekcije ulaze u strane banke i strane firme u Srbiji.

"Kada naplatite porez tajkunima, kad dodatno oporezujete strane banke koje iznose ogroman ekstraprofit iz ove države, kad strane investitore sprečite da ne plaćanju porez na ostvarenu dobit u Srbiji, onda se javite da prokontrolišete domaćeg privrednika", saopštio je Obradović.

Obradović, predsednik poslaničke grupe Dveri u Skupštini Srbije i najavljeni predsednički kandidat, pozvao je Čačane da se zajedničkim snagama suprotstave "novim beogradskim dahijama".

"Takodje, pozivam Aleksandra Vučića da, ako mu zbog Dveri smeta Čačak kao opozicioni i buntovnički grad, uhapsi mene, a da Čačak ostavi na miru", poručio je Obradović koji pita da li su vlasti i u nekom drugom gradu zatvorili sve najveće restorane, kafane i kafee.

KOMENTARI

Broj komentara : 1

XS26/02/2017 17:07

nazalost obradovic je u pravu. mnogo smo veliki lopovi

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.