AAA

IZJAVA-DANA | 17.03.2017 20:05 > 17.03 20:39

Dijana Vukomanović: SPS u savezništvu i vazalnom odnosu s Vučićevom partijom gubi identitet i ideologiju, a ovi izbori će pokazati da gube i pristalice

Poslanica poslaničke grupe "Nova Srbija  -  Pokret za spas Srbije" Dijana Vukomanović izjavila je danas da to što Socijalistička partija Srbije (SPS) na predstojećim pedsedničkim izborima nema svog kandidata "ozbiljno ugrožava dugoročni opstanak" stranke.

"SPS u savezništvu i vazalnom odnosu sa Vučićevom partijom gubi identitet i ideologiju, a ovi izbori će da pokažu da gubi pristalice i simpatizere", rekla je novinarima Vukomanović koja je do skoro bila članica SPS.

Ona je rekla da je predsednik SPS-a Ivica Dačić tražio od članova nešto bez presedana a to je da glasaju za lidera SNS Aleksandra Vučića.

"To se ne traži od nekog ko je iskusan. To može da se traži od nekog ko je neiskusan, ko nema svoju ideologiju, svoju istoriju. Ja mislim da se članstvo SPS neće odazvati na taj poziv Ivice Dačića", navela je Vukomanović.

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 1

xs20/03/2017 09:56

PARTIJA KOJA JE PREŽIVELA 5 OKTOBAR NESTAĆE VAZALNIM ODNOSOM PREMA SNS.ČLANOVI I SINPATIZERI SPS IMAJU U SVOJIM RUKAMA ISTORISKU MOGUĆNOST DA SPASU SRBIJU

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.