AAA

IZJAVA-DANA | 19.03.2017 20:30

Saša Janković: Uče nas da će sutra biti bolje, a nikada da kažu danas

Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković izjavio je danas u Somboru da Srbi nisu omražen narod u regionu i svetu "kako pojedini nastoje to da prikažu" potencirajući konflikte kojih nema, saopštio je njegov izborni štab.

Janković je obraćajući se okupljenima na gradskom trgu rekao da Srbe niko ne mrzi i da sve konflikte prave oni koji gradjane Srbije drže kao taoce svoje nesposobne politike.
Janković je rekao da Srbija i dalje ostaje zemlja u kojoj lekari biraju izmedju besparice, mita i odlaska iz zemlje, uprkos stalnim obećanjima aktuelne vlasti.

"Uče nas da će sutra biti bolje, a nikada da kažu danas", rekao je Janković i dodao da srednji sloj prestaje da postoji.

Dodao je da je evropski statistički zavod zvanično saopštio da je Srbija zemlja sa najvećim jazom izmedju bogatih i siromašnih u Evropi.

"Razgovarao sam danas sa gradjanima na somborskoj pijaci i kaže mi jedan gospodin: 'Mi smo najgori narod, od nas nema ništa!' Suprotno! Ništa nama ne fali – niti smo lenji, niti nesposobni, niti neobrazovani! Imamo ljude koji leče svoje komplekse nad nama", rekao je Janković.

KOMENTARI

Broj komentara : 1

xs20/03/2017 09:59

SUTRA JE U STVARI NOVAC KOJI KOJI TREBA DA SE UZME. LAGANA PRODAJA ....

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.