AAA

IZJAVA-DANA | 18.05.2017 14:45

Aleksandar Vučić: Ne smeta mi kad me vredja Zaev, samo neka ostave Srbiju na miru

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga samo zanima kako će se Makedonija ponašati prema Srbiji, a da ga ne zanimaju unutrašnji odnosi u Makedoniji.

On je novinarima u Odžacima rekao da mu ne smeta "kada ga vredja" mandatar za sastav makedonske vlade Zoran Zaev, već da ga "jedino interesuje da Srbiju ostave na miru".

KOMENTARI

Broj komentara : 1

suDBa19/05/2017 09:27

Izgleda da nam se Veliki Vođa, koordinator svemoćnog Biroa "sviju" agencija, malo nasekirao. Eto, kako stvari stoje, Crna Gora ulazi u NATO pa velikosrpski san o izlasku na more konačno pada u vodu. Drugo, Makedonci nisu pali na poslednju lagariju iz beogradske kuhinje po kojoj je navodno presečen tovar oružja iz Srbije za Makedoniju. Uz to, Zaev je prozapadno nastrojen i kako se čini uvešće Makedoniju u NATO i EU, što će našeg Vođu dovesti do plača. Treće, ni BiH nije nezanimljiva, pogotovo kad svaki drugi dan gledamo Dodika na Vučićevom kanabetu a po povratku u entitet uporno telali o izdvajanju RS iz Bosne i Hercegovine. Osim Dodika, tu su i Dačić, Vulin i Ljajić, vazda verni sledbenici diktata UDBE i glasnogovornici Velikog Vođe koji, je li, nema vremena za priču jer "puno radi", ha ha ha.

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.