AAA

IZJAVA-DANA | 09.07.2017 14:35

Maja Gojković:Osuđujem hajku na predsednika Srbije

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković osudila je danas "hajku i napade" na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koje, kako je navela, više od mesec dana vodi dnevni list "Kurir".

"Najoštrije osudjujem besomučnu hajku koja se vodi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Neistine koje se plasiraju već duže od mesec dana, očigledne lične uvrede i mržnja prema predsedniku Srbije nemaju nikakve veze sa slobodom medija iza koje neki pokušavaju da se sakriju", navedeno je u saopštenju iz kabineta predsednice skupštine.

Gojković je navela da je Srbija pravna država u kojoj zakoni jednako važe za sve i u kojoj zakoni moraju da se poštuju.

"Zabrinjavaju stavovi, čiji smo svedoci poslednjih dana, a koji dolaze čak i od pojedinih aktuelnih ili nekadašnjih poslanika da ne moraju svi da plate porez i izmire svoje zakonske obaveze prema državi i gradjanima ove zemlje. Uverena sam da gradjani, koji su na izborima dali podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučuću za politiku stabilnosti i razvoja Srbije koju vodi, jasno mogu da vide koliko su ovi prizemni i brutalni napadi na njega besmisleni i neosnovani.", ocenila je ona.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.