AAA

IZJAVA-DANA | 08.11.2017 10:30

Milutin Mrkonjić:SPS nikada nije bio jači

Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Milutin Mrkonjić izjavio je danas da ta partija nikada nije bila jača, da nema govora da se u stranci razmišlja o promenama vrha stranke, kao i da je saradnja socijalista i naprednjaka izvanredna.

Na pitanje da prokomentariše šta se dešava u stranci jer je Dačić u medijima najavio da razmišlja da ode sa mesta šefa stranke, Mrkonjić je za TV N1 rekao da se ne dešava ništa i da SPS nikada nije bio jači, kao i da je Ivica Dačić ozbiljan političar.
"Ivica Dačić je jedan sjajan političar, više nije ni mlad... Ovi mladi ljudi s Ružićem, Trivanom treba da se angažuju na državnim poslovima, da se tu dokazuju i da tu imaju izvanrednu perspektivu", rekao je Mrkonjić.

Na pitanje šta je Dačića nateralo da izjavi da razmišlja da donese takvu odluku, on je rekao: "Umor".

Komentarišući raniju izjavu Dačića da je svima kriv i u SPS-u i u koaliciji, naveo je da Dačić nikom u partiji nije kriv i da je saradnja SPS i SNS izvanredna.

On je kazao i da je SPS ozbiljna partija i da u stranci postoji manir da se govori ono što se misli.

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je ranije da se verovatno više neće kandidovati za predsednika stranke.

"Mene ne mogu da smene, mogu samo ja da odem, o čemu razmišljam. Verovatno se više neću kandidovati za predsednika partije", rekao je Dačić za današnje izdanje Kurira komentarišući pisanje tog lista da potpredsednik SPS-a Branko Ružić želi da ga smeni.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.