AAA

IZJAVA-DANA | 14.01.2018 10:10

Šutanovac: Možda će se naša lista zvati - Lista protiv Aleksandra Vučića

Lider Demokratske stranke (DS) i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac izjavio je da se na beogradskim izborima bira tim koji može da napravi promene, a ne pojedinac.

Šutanovac je u intervjuu za Blic od nedelje rekao da koalicija koja ga je kandidovala ima stručnjake koji će od glavnog grada ponovo napraviti grad budućnosti.
"Uložićemo veliku energiju da gradjanima predstavimo naša rešenja i naš tim, za koji već sada mogu da kažem da je najbolji. Naša koalicija kandiduje čitav tim stručnjaka koji će od Beograda napraviti ponovo grad budućnosti", rekao je Šutanovac.

Šutanovac koji je kandidat DS i Nove stranke za gradonačelnika naveo je da je najvažnije da buduća koalicija koja će upravljati Beogradom ispuni obećanja data u kampanji, jer više ne sme biti neispunjenih obećanja.

On je naveo da DS i NS razmišljaju da listu nazovu "Lista protiv Aleksandra Vučića" jer je, kako je ocenio krajnje licemerno kada lider naprednjaka i predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da demokrate ne vole Beograd.

Dodao je da veruje da će sa Aleksandrom Šapićem koji je takodje kandidat za gradonačelnika, razgovarati nakon izbora.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.