AAA

IZJAVA-DANA | 29.03.2018 12:30

Milan Ćulibrk: Ovde stvari ne mogu racionalno da se objasne

Glavni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk ocenio je za TV N1 da u Srbiji "imamo šizofrenu situaciju da tvrdimo da smo na evropskom putu, a predsednik Aleksandar Vučić razgovara sa Putinom i Lukašenkom".On je naveo i da "ovde stvari ne mogu racionalno da se objasne".

Ćulibrk se u Novom danu TV N1 osvrnuo na telefonski razgovor predsednika Aleksandra Vučića i Vladimira Putina, posle hapšenja direktora Kancelarije za KiM Marka Djurića, ocenjujući da je predsednik Rusije sigurno u pravu kada govori o odnosima Beograda i Moskve, jer Srbija ne samo da je ključni, već i jedini partner Rusije u Evropi.
“Imamo potpuno šizofrenu situaciju da tvrdimo da smo na evropskom putu, a Vučić razgovara sa Putinom i (predsednikom Belorusije Aleksanrom) Lukašenkom”, primetio je Ćulibrk.

On je dodao i da je uveren da će telo Saveta Evrope za borbu protiv korupcije GRECO (Grupa država za borbu protiv korupcije), u oktobru ponovo dati negativnu ocenu Srbiji, jer ništa nije uradjeno da rad parlamenta postane transparentniji.

"Mi smo bolesni, mi nismo normalni. Što kaže Milan Knežević mi tvrdimo da je voda suva i da je kamen mek", rekao je Ćulibrk i podsetio da je i Slobodan Milošević dobijao izbore 1993. godine kada su plate bile pet maraka, a penzije dve marke.

"Ne vredi, ovde stvari ne mogu racionalno da se objasne", ocenio je Ćulibrk u gostovanju na TV N1.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.