AAA

IZJAVA-DANA | 02.04.2018 09:55 > 02.04 11:32

Rasim Ljajić: Sa olakšanjem primio vest o odlaganju rekonstrukcije Vlade

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da je sa olakšanjem primio vest o tome da se rekonstrukcija Vlade Srbije odlaže na neko vreme i dodao da će o tome odlučivati predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić.

Ljajić je za televiziju Prva kazao da je tu vest primio sa olakšanjem zato što više ne mora da odgovara na novinarska pitanja o rekonstrukciji Vlade, koja mu novinari često postavljaju, a o kojima ne zna šta da kaže.

Upitan da li će ostati na čelu ministarstva koje trenutno vodi, Ljajić je kazao da ne odlučuje on o tome i da ne može dati bilo kakav doprinos toj odluci.

"Predsednik Vučić i premijerka Ana Brnabić daće konačan sud o tome. Svaku odluku ću prihvatiti", kazao je Ljajić.

Premijerka Srbije Ana Brnabić juče je nakon višesatnog razgovora sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem izjavila da će rekonstrukcija Vlade Srbije sačekati neka stabilnija vremena na Kosovu i Metohiji.

"U ovom trenutku nacionalno jedinstvo je ključno, što budemo jedinstveniji, bićemo jači. Realno smo u teškoj situaciji, jer situacija je izuzetno teška. Dobro je da imamo predsednika koji razmišlja hladne glave", kazala je Ana Brnabić.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.