AAA

IZJAVA-DANA | 27.08.2018 10:20

Radomir Lazović: Nova gradska vlast u potpunosti nastavlja štetne projekte prethodne

Radomir Lazović, jedan od lidera Inicijative Ne davimo Beograd ocenjuje da nova beogradska vlast u potpunosti nastavlja sve štetne projekte prethodne garniture, kao i koncept podredjivanja razvoja grada profitu pojedinaca bliskih vlasti.

"Na primer, gradjanima je svejedno da li će bivši gradonačelnik Siniša Mali ili novi Zoran Radojičić nameštati tendere za novogodišnju rasvetu kako bi ostvarili milionske profite svojim poslovnim partnerima", kaže Lazović za Blic.
On dodaje da je ono što brine što tužilaštvo odbacuje već treću krivičnu prijavu koju je Inicijativa Ne davimo Beograd podnela.

Na pitanje da li će se Inicijativa prikloniti nekom od novih opozicionih saveza, Lazović kaže da "ne vidimo sebe u savezima koji koketiraju sa desničarskim idejama ili se baziraju na istim onim ljudima koji su mnogo puta do sada izneverili poverenje gradjana".

"Ovi ljudi i organizacije umnogome su i same odgovorne za nepodnošljivo stanje u društvu koje je metastaziralo vladavinom Srpske napredne stranke", kaže Lazović.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.