AAA

IZJAVA-DANA | 10.07.2016 16:25 > 10.07 16:26

Milorad Mažić: Ako smo uspeli da doprinesemo boljoj slici srpskog fudbala u Evropi, uradili smo mnogo

Fudbalski sudija Milorad Mažić rekao je danas da je dobro što je makar i kroz sudjenje srpski fudbal bio prisutan na Evropskom prvenstvu u Francuskoj i da mu je drago zbog podrške koju dobija od srpske javnosti.

Fudbalska reprezentacija Srbije nije učestvovala na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, ali je Srbija imala svoje predstavnike prego sudije Milorada Mažića i njegovih pomoćnika Milovana Ristića i Dalibora Djurdjevića, odnosno dodatnih pomoćnika Nenada Djokića i Danila Grujića.

Srpske sudije su na turniru sudile utakmice Švedska-Irska, Španija-Turska i Madjarska-Belgija i bili su medju najozbiljnijim kandidatima da sude finale.

"Obavili smo razgovore sa pojedinim članovima Sudijske komisije Uefa i saopšteno nam je da smo kvalitetno obavljenim poslom zaslužili da se nadjemo u konkurenciji za poslednji meč na šampionatu. Verovao sam u takav epilog jer sam imao odličnu saradnju sa kolegama. Na fizičkom i psihološkom planu bili smo spremni za jako takmičenje. Dobro je što je srpski fudbal bio prisutan u Francuskoj, pa bilo to i kroz sudjenje. Ako smo uspeli da doprinesemo boljoj opštoj slici srpskog fudbala u Evropi, uradili smo veliki posao", rekao je Mažić za sajt Fudbalskog saveza.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.