AAA

IZJAVA-DANA | 21.08.2016 13:40

Živko Gocić: Slobodan Nikić i ja smo prešli igricu, sada neka proba neko drugi

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Živko Gocić rekao je da je njegova ekipa osvajanjem zlata na Olimpijskim igrama ušla u večnost i istakao da ne postoji bolji način da se oprosti od nacionalne selekcije.

"Kao što smo rekli dok smo se radovali  -  osvojili smo sve! Uspeli smo da se upišemo zlatnim slovima na stranice istorije. Ovo što smo mi uradili nikome do sada nije pošlo za rukom, da budemo svetski, evropski i olimpijski šampioni. Još nismo svesni svega, ali bucko (selektor Dejan Savić) nam je rekao u svlačionici da smo dotakli večnost i ja se slažem s njim. Ali, ajde da pustimo da prodje malo vremena, pa ćemo da pričamo o tome", rekao je Gocić novinarima u Rio de Žaneiru.

Vaterpolo reprezentacija Srbije postala je olimpijski šampion, pošto je u finalu u Rio de Žaneiru pobedila Hrvatsku sa 11:7 (3:2, 3:1, 3:2, 2:2).

Reprezentacija Srbije je tako, posle bronzanih medalja u Pekingu i Londonu, stigla do svog prvog zlata na Olimpijskim igrama i objedinila titule svetskog, evropskog i olimpijskog šampiona.

"Što se tiče moje ekipe, mogu da kežem da sam jako srećan čovek i ponosan što sam imao priliku njih da predvodim, ako može tako da se kaže. Nevidjena čast. Ja i moj kum (Slobodan Nikić) smo uspeli da zadnjom utakmicom u reprezentaciji donesemo zlato, da se poklonimo svima, da se zahvalimo... Prešli smo igricu, sada neka proba neko drugi", rekao je Gocić.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.