AAA

IZJAVA-DANA | 08.06.2017 14:05

Kokeza:Tvrdnja da je Vučić vlasnik Zvezde je najveća glupost koju sam čuo

Predsednik FSS-a Slaviša Kokeza je negirao tvrdnje pojedinaca u medijima da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "vlasnik Zvezde".

"Tvrdnje da je predsednik države vlasnik Crvene zvezde je možda najveća glupost koju sam čuo u poslednje vreme. Dve godine sam proveo u Zvezdi, a dve sam u FSS i nikad do sada nisam imao slučaj da se predsednik države na bilo koji način meša u funkcionisanje bilo čega, osim ako neko ne računa to što je država u skladu sa mogućnostima pomagala svima. To je pozitivno mešanje i voleo bih da država na taj nači pomaže fudbal i u budućnosti", rekao je Kokeza.

Po njegovim rečima, Vučića dobro poznaje skoro 15 godina i za njega je kazao da nije čovek koji "priča iza ledja", već da sve kaže u lice, tako da ne veruje u pojedine natpise da ga je Vučić preko Terzića napadao u medijima jer je sadašnji predsednik Srbije generalnog direktora Zvezde video "dva ili tri puta u životu". 

"Vučiću želim da nastavi časno i odgovorno da obavlja posao predsednika, kao što je obavljao posao premijera. Zamolio bih ga da ne poklekne", rekao je Kokeza.

KOMENTARI

Broj komentara : 1

zile08/06/2017 18:22

Kokeya reci javnosti ko je vlasnik FK rada.

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.