AAA

PREGLED-OMS | 13.07.2017 10:30

Stuparević: Dobre igre donose rezultate

Voždovac je u pripremnim utakmicama bio ekipa koja je dominirala u svim odigranim mečevima. Voždovac je ekipa koja je postizala dva gola po meču, a za postizanje golova je zadužen između ostalih i Filip Stuparević. Koliko je ubojit, videli su igrači ukrajinske Zorje, učesnika lige Evrope, međutim i mnogo iskusniji igrači Spartaka iz Moskve i Orenburga imali su priliku da vide čari mladog reprezentativca naše zemlje.

"Zadovoljan sam tokom priprema, a posebno bih naglasio atmosferu, jer ona je simbol ove ekipe", istakao je sedamnaestogodišnji Filip."Ne želimo da srljamo, ali u svakoj novoj sezoni želimo da postavimo novi standard i težimo boljem. Želimo da idemo ka samom vrhu tabele. Voždovac i vidim u gornjoj polovini, jer Voždovac  je to i zaslužio, a zaslužili su i momci koji kreiraju dobru igru, ali kreiraju i dobru atmosferu", rekao je Stuparević.

Mada Filip je samo nastavio tamo gde je stao, nastavio je da postiže golove, kako u omladinskoj ligi, tako i u Super ligi, ali veliki utisak je ostavio i na kadetskom evropskom prvenstvu. Nije bilo takmičenja u kojem se Filip nije upisao u listu strelaca.

"Dobre igre će doneti dobre rezultate, naravno i golove. Znam svoj posao, ali neka mi krenemo sa pobedama i uspesima, ime strelca nije bitno" – kaže Stuparević kada je reč o postizanju golova.

Dobre igre i golovi, vraćaju publiku na stadion.

"Očekujem podršku sa tribina i u ovoj sezoni, mi ćemo publici da se odužimo na pravi način, a želja nam je da budemo među vodećim ekipama u šampionatu", kaže on.

Filip je ove godine postao promoter kampa Voždovca. Jedan je od primera igrača koji su kroz omladinske selekcije Voždovca došli do dresa prvog tima.

"Sećam se kako bilo kad sam ja počinjao i znam kakav značaj imaju kampovi. Samim tim i pozivam sve dečake i devojčice od 6 do 12 godina da se prijave na kamp Voždovca i da dođu da se družimo i da zajedno učimo o najvažnijoj sporednoj stvari na svetu" istakao je on.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.