AAA

OMS | 15.11.2018 12:30

Nova izložba studenata FPU u KomBank Art holu


Predmeti iz svakodnevnog života, ali predstavljeni kroz viziju studenata Fakulteta primenjenih umetnosti, tema su novootvorene izložbe u KomBank Art holu, kratkog naslova "Koncepti".

Izložba prikazuje odabrane i nagrađene radove studenata Odseka industrijski dizajn. Izloženi radovi predstavljaju dizajnerske studije koje izlaze iz okvira standardnog i očekivanog, koje pomeraju granice i preispituju tradicionalne načine razmišljanja.

Prikazani projekti nastali su na osnovu temeljnih istraživanja stvarnih potreba korisnika, pokrenuti sa željom da se osmisli humaniji proizvod koji je lakše koristiti. Koncipirani su sa ciljem da se dizajnirani objekat učini dostupnijim i da se obogati iskustvo korišćenja svakodnevnih upotrebnih predmeta.

"Koncepti" su podstaknuti novim tehnologijama i savremenim tendencijama u dizajnu i predstavljaju viziju budućnosti kroz oči mladih stvaralaca. Zajedničke osobine svih prikazanih radova su inventivnost, nesputana kreativnost i smelost u kreaciji.

Izložba će biti otvorena do 5. decembra, svakog dana od osam do 20 časova.

Podrška mladima, studentima i talentima povod je za saradnju Komercijalne banke i Fakulteta primenjenih umetnosti. Na ovaj način, KomBank Art hol je jedinstven prostor u Beogradu, okrenut mladim autorima čije vreme tek dolazi.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.