AAA

OMS | 15.01.2019 11:45

Triler za pamćenje: Bez izlaza

Dok se smenjuju nepredvidivi obrti i zapleti, napetost raste svakom novom stranicom u romanu Tejlora Adamsa Bez izlaza. Knjiga za sve ljubitelje trilera do sada je prodata u desetinama hiljada primeraka širom sveta i prevedena na 12 jezika. O činjenici koliko je roman Bez izlaza dobro prihvaćen govori i podatak da je 20th Century Fox kupio filmska prava za ovaj naslov, pa u narednom priodu možemo očekivati i ekranizaciju.

Na putu kući pred praznike, Darbi Torn je zbog snežne oluje prinuđena da skrene sa druma i zaustavi se na odmorištu usred nedođije u planinama Kolorada. Tokom noći koju provodi sa četiri potpuna stranca, sasvim slučajno će ugledati devojčicu zaključanu u jednom od parkiranih automobila. Iznenada svesna da je u velikoj opasnosti, Darbi se pita: Ko je devojčica? Zašto je oteta? Kako da joj pomogne kad nema signala na mobilnom telefonu, a ne može da nastavi put zbog snega? Ko je od preostalih putnika oteo dete i kome Darbi uopšte može da veruje saznajte u trileru Bez izlaza koji se čita u jednom dahu.
Tejlor Adams, režiser i pisac, dobitnik je prestiznih nagrada. Najpoznatiji film koji je režirao nosi naziv And I feel fine. Nekoliko godina radi u filmskoj industriji i živi u državi Vašington. Vulkan izdavaštvo prvi put objavljuje delo ovog autora. Roman Bez izlaza preporuka je za sve one koji vole dobre trilere poput naslova kao što su Devojka iz voza, Žena na prozoru, Ona je između nas i drugi.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke) 


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.