AAA

OMS | 19.06.2019 12:20 > 19.06 12:20

Priča protkana snažnim emocijama: Dete Toskane Ljubav i izdaja ne mogu se zauvek sakriti

Ukoliko ste ljubitelji raskošnih istorijskih priča protkanih snažnim emocijama, roman Dete Toskane je pravi izbor za vas! Kad se ćerka čuvenog britanskog pilota vrati u Englesku kako bi organizovala očevu sahranu, među njegovim ličnim stvarima pronalazi pismo sasvim neočekivanog sadržaja. Dok pokušava da zaleči rane, kreće na put u Toskanu kako bi otkrila istinu o svojoj porodici. Međutim, postoje ljudi koji ne žele da otvore vrata prošlosti. Da li će Džoana uspeti da otkrije sve što je naumila a da ne ugrozi sopstveni život, saznajte u romanu Dete Toskane.

Autorka ove nesvakidašnje priče Ris Bouen dobila je čuvenu nagradu Agata Kristi za najbolji roman, uz brojna druga priznanja, nominacije i vrhunske kritike. Rođena je u Batu, u Engleskoj, pohađala je Univerzitet u Londonu, a trenutno živi na relaciji između severne Kalifornije i Arizone.

Vulkan izdavaštvo je do sada objavljivalo naslove sa sličnom tematikom, među kojima su: Život je kratak kao san Tereze Revaj, Pod grimiznim nebom Marka Salivana i Prokletstvo porodice Palmizano Rafela Nadala Farerasa.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.