24H

AAA

OMS | 17.07.2019 11:55 > 17.07 11:55

Šaljiva priča koja će vas nasmejati: Pozovi M zbog ljubavi

Simpatični likovi, komplikovana ljubavna priča i zanimljivi preokreti u romanu Pozovi M zbog ljubavi osvojili su srca čitalaca širom sveta. Kakav je roman u pitanju govori i činjenica da je bestseler Washington Post-a i Amazon Charts-a.

Glavna junakinja Marni Makgro želi sasvim jednostavan život: muža, decu i porodični auto u predgrađu. Sve to vidi u očima čoveka za kog se udaje dok sigurnim glasom izgovara sudbonosno da. Međutim, kada upozna Bliks Holidej, pomalo šašavu rođaku svog muža, više ništa neće biti isto.

Nakon dve nedelje jadnog bračnog života, Marni je šokirana zbog neostvarenog sna, ali i iznenađenjima kojima nema kraja. Saznaje da je nasledila Bliksinu kuću u Bruklinu, ali i mnogo njenih nezavršenih „projekata“, kao i komplikovanih ljubavnih priča prijatelja i komšija koji beže od srećnih završetaka. Šaljiva i neobična knjiga Pozovi M zbog ljubavi nasmejaće vas i oraspoložiti, pa ćete se uvek rado vraćati njenim stranicama.

Autorka ove zanimljive knjige Medi Doson rođena je u porodici nečuvenih pripovedača. Njene šarolike poslove nastavnice engleskog na zameni, radnice u robnoj kući, daktilografkinje, konobarice, dadilje, recepcionerke, jedino je izmišljanje priča učinilo podnošljivim. Danas živi u Gilfordu, u Konektikatu, sa suprugom.

Vulkan izdavaštvo do sada je objavilo veliki broj naslova sa sličnom tematikom, među kojima su Veče iz snova Rebeke Serl, Ana Amande Praus, romani Aleksandre Poter i drugi.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke) 

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.